سقف عرشه فولادی

نصب میلگرد و گل‌میخ: دو جزء اصلی از این سقف‌ها، میلگرد و گل‌میخ هستند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

پوشش آکوستیک طبق استاندارد انجام شده و دارای رتبه ضریب کاهش نویز است.

و از ورق های فولادی گالوانیزه به روش نورد سرد و شکل کنگره دار(ذوزنقه ای)ساخته می شود.در اجرای این سقف برخلاف روش های معمول و شناخته شده از قالب بندی استفاده نمی شود و این مهم خود یکی از دلایل بسیار مهم در افزایش سرعت اجرا می باشد.

همچنین ورق گالوانیزه شهرکرد و تاراز نیز می توانند انتخاب‌های مناسبی باشند.

این نوع قالب‌ها معمولا از عمق کمتری نسبت به عرشه‌های فولادی مورد استفاده برخوردارند. انواع این نوع سقف هم در ادامه آورده شده است.

اجرای این نوع سقف ساختمانی با استفاده از عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی گالوانیزه صورت می‌گیرد. البته از سایر اجزای اصلی این نوع سقف ساختمانی می‌توان به وجود تیرهای فرعی در بین تیرهای اصلی نیز اشاره کرد.

۱. طراحی سازه: در ابتدا، سازه سقف عرشه فولادی توسط یک مهندس محاسباتی طراحی می‌شود. سقف عرشه فولادی در این مرحله، ابعاد عرشه، تیرها و ستون‌ها مشخص می‌شود.

معمولاً چهار نوع روکش متال دک در صنعت ساخت و ساز به کار می‌روند که توصیفات آنها در زیر آمده است:

۲. پیش تولید: در این مرحله، قطعات سازه سقف عرشه فولادی شامل تیرها، ستون‌ها، عایق حرارتی، پوشش زیرین و عناصر اتصالی مانند پیچ و مهره پیش تولید می‌شوند.

این نوع دارای بالاترین نسبت استحکام به وزن در بین محصولات دیگر بوده و می‌تواند بارهای بیشتر را تحمل کند.

ناگفته نماند که جنس مصالح به کار رفته در این سیستم از جنس ورق عرشه گرفته تا بتن رویه در استحکام و عمر مفید سازه‌هایی که از این سیستم بهره می‌برند بسیار مهم است.

اما علاوه‌بر این مزیت‌ها ، سقف عرشه فولادی دارای مزایای متعدد دیگری هم می‌باشد که یکی دیگر از مزایای آن، سرعت بالا در اجرا است. از آن‌جایی که در اجرای این نوع سقف ساختمانی از عرشه فولادی استفاده می‌شود سرعت اجرای سقف نیز به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند درنهایت بر روی سرعت اجرای کل پروژه ساختمانی نیز تاثیر چشم‌گیری خواهد داشت.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *